Welkom

Leerbedrijf Newways is het leerbedrijf van de Academie voor toerisme van NHTV Breda University of Applied Sciences.

In 2005 werd Leerbedrijf Newways opgericht voor het organiseren en uitvoeren van opdrachten voor de opleiding Functiegericht Toerisme en Recreactie (FBTR). Nu is Newways een onmisbare schakel voor zowel FBTR als voor andere opleidingen voor de Academie voor toerisme van NHTV.

De opdrachten,  bestaande uit: wereldwijde studiereizen,  evenementen,  bedrijfsbezoeken en congressen worden in 2016 – 2017 georganiseerd en uitgevoerd door een jong,  dynamisch en vooral reislustig team, bestaande uit: Anne Dassen, Stéphanie Gruijters, Merlinde den Hartog, Rob van der Heijden, Lex Hooydonk, Stèphanie Kouwenhoven, Gayle van Liesdonk, Valentina Manders, Gaby van Moorsel, Jasper van ’t Spijker, Lara Teunissen, Simone Verstegen en Tjitske Walsma.

Al sinds 2012 is Newways partner van Reiswerk bij de organisatie en uitvoering van de Reiswerk Studenten Challenge. Na Albufeira, Belek, Sunny Beach en Lara brengt TUI ons in mei 2016 naar Macedonië.

Zakenreizen voor medewerkers van NHTV worden geboekt door de Newways Travel Desk, een inplant van BCD Travel (marktleider op het gebied van zakenreizen in Nederland). In de loop van 2016 zijn alle academies en diensten van NHTV aangesloten bij de Travel Desk.

Dit en nog véél meer zorgt ervoor dat Leerbedrijf Newways zich blijft ontwikkelen en ontplooien. Leerbedrijf Newways profileert zich als een professioneel leerbedrijf in de toeristische branche dat open staat voor ‘nieuwe wegen’. Wij staan voor u klaar!

Meer dan trots is Newways op het samenwerkingsverband EUmet Europese Raad. In het kader van het Nederlands EU voorzitterschap organiseert Newways diverse activiteiten voor EU ambassadeurs, EU adviseurs en hun diplomaten.

 

Op de hoogte blijven van alle ins-&-outs kan via Twitter,  Instagram
of  ‘netwerk’ samen met ons via Facebook.