Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/7/7/7/newways.nl/httpd.www/site/wp-content/plugins/siteorigin-panels/inc/styles-admin.php on line 392 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/7/7/7/newways.nl/httpd.www/site/wp-content/plugins/slideshow-wp/includes/sswp-functions.php on line 447 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/7/7/7/newways.nl/httpd.www/site/wp-content/plugins/siteorigin-panels/inc/styles-admin.php:392) in /customers/7/7/7/newways.nl/httpd.www/site/wp-content/plugins/qtranslate-x/qtranslate_core.php on line 388 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/7/7/7/newways.nl/httpd.www/site/wp-content/plugins/qtranslate-x/qtranslate_frontend.php on line 497 Warning: Parameter 2 to qtranxf_postsFilter() expected to be a reference, value given in /customers/7/7/7/newways.nl/httpd.www/site/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286 Warning: Parameter 2 to qtranxf_postsFilter() expected to be a reference, value given in /customers/7/7/7/newways.nl/httpd.www/site/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286 References – Leerbedrijf Newways Warning: Parameter 2 to qtranxf_postsFilter() expected to be a reference, value given in /customers/7/7/7/newways.nl/httpd.www/site/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286 Warning: preg_replace_callback(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 22 in /customers/7/7/7/newways.nl/httpd.www/site/wp-content/plugins/so-widgets-bundle/base/siteorigin-widget.class.php on line 853 Warning: preg_replace_callback(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 22 in /customers/7/7/7/newways.nl/httpd.www/site/wp-content/plugins/so-widgets-bundle/base/siteorigin-widget.class.php on line 853
Warning: Parameter 2 to qtranxf_postsFilter() expected to be a reference, value given in /customers/7/7/7/newways.nl/httpd.www/site/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286 Warning: Parameter 2 to qtranxf_postsFilter() expected to be a reference, value given in /customers/7/7/7/newways.nl/httpd.www/site/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

References

Frank Oostdam – Directeur ANVR anvr_logo_kleur1

Newways is er wederom in geslaagd ons Reiswerk Studentencongres tot een top event te maken. Een super prestatie want een keer iets goed neerzetten, is al heel goed maar dat jaar na jaar herhalen en de dienstverlening ook elk jaar beter te maken is een prestatie van formaat. Sabine en haar team hebben ook dit keer een topproduct met ons neergezet door mee te denken, de doelgroep scherp in het vizier te houden, door een grote inzet en door zich zeer pro actief op te stellen. Ik kan Newways van harte aanbevelen.”

Gerben Beijneveld – Lecturer Entrepreneurship NHTV & Projectleader Entrepreneurship

Afgelopen 26 mei heeft het evenement “NHTV Entrepreneurship Award” plaatsgevonden. Ondanks een korte voorbereidingstijd heeft Newways (Bo, Max en Eveline) ons zeer professioneel geholpen met de organisatie van het event. Van A tot Z hebben ze de lead genomen in de totale projectorganisatie, waren altijd proaktief, met oog voor detail en zonder het overzicht te verliezen. Perfect job, mijn complimenten!

Bas Rasker – founding partner bij Axivate Capital, Reismanager van het jaar 2015

“Newways had de organisatie van het reiscongres in handen. Vanaf het moment dat we het vliegtuig uitstapten, was alles strak georganiseerd. Mede hierdoor was het een erg succesvol congres.

Atilay Uslu – Oprichter Corendoncorendon

“Het studentenreiswerk congres 2015 in Antalya Turkije was super goed geregeld door Newways! Vanaf het begin hebben wij bij Corendon de samenwerking als zeer prettig ervaren. Wij hadden de eer om de vlucht en het prachtige Grand Park Lara hotel te regelen.
Het team van Sabine heeft er, met alle ingrediënten,  een fantastische ervaring voor de studenten, begeleiders en sprekers van gemaakt.”

Nicole van den Bosch – Co-owner van het productiehuis Becurious

“Ook dit jaar was het Reiswerk Studenten Congres weer een zeer groot succes! Complimenten aan Newways (Sabine, Bo en Lisa) die op zeer professionele wijze de logistieke werkzaamheden goed onder controle had. Zoals het hoort, in de schaduw en onzichtbaar zolang alles goed verloopt maar ook informatief, zichtbaar en daadkrachtig wanneer het nodig is. De organisatie was dus in goede handen bij Newways!”

Monique van Aalst – oprichter/eigenaar Kompassi en onderwijs adviseur voor Thomas Education

“Mede dankzij de inzet van de medewerkers van Newways is het Reiswerk Studentencongres 2015 een groot succes geworden. Het DNA van het Newways team zou ik als volgt willen omschrijven: Klant- en oplossingsgericht denkend, doelgericht, ondersteunend en service verlenend, coördinerend zeer sterkt doordat ze ook oog hebben voor details. Bovendien leveren ze met hun enthousiasme en persoonlijke betrokkenheid ook een belangrijke bijdrage aan de verbinding en gezelligheid binnen de groep.”

Ellen van der Spoel – Stenden Hogeschoolstenden-logo

“Vanaf het moment dat we om 3 uur ’s nachts op Schiphol stonden voor het vertrek, tot het moment dat we in de aankomsthal afscheid namen, lag  het Reiswerk Studenten Congres 2015 in de vakkundige handen van de dames van Newways: altijd vrolijk, altijd voorbereid, altijd professioneel, altijd bereid tot het beantwoorden van alle vragen … De studenten waren top of the bill, onder de vakkundige supervisie van Sabine van Steen. Ik heb hier nog maar één ding aan toe te voegen: een aanrader!”

Petra Kok – Sales Manager TUI NederlandTUI.LARGE_

“Het Reiswerk Studenten Congres 2013 was een groot succes. ArkeFly heeft de vluchten geregeld en TUI Nederland het prachtige hotel. Maar die ingrediënten, samen met de organisatie van het hele congres, zijn door Newways gemixt, op uiterst professionele wijze, tot het geheel van een zeer geslaagde reis. Naast professioneel, zijn de medewerkers van Newways ook zeer aangename mensen om mee te werken. Sabine proficiat met je team!“

Boy Lokhoff – New Business Director TravMedia Company

“De samenwerking tussen TravMedia Company en het Leerbedrijf Newways van NHTV resulteerde in een geslaagd congres en market place met als thema Reisbedrijf van de Toekomst in de Hogeschool op 1 november 2013. Ruim 200 managers uit de reisbranche bezochten het event, dat werd afgesloten met een netwerkborrel. De organisatie verliep vlekkeloos op alle punten. Een groot compliment voor Newways is dus op zijn plaats!”

Frank Radstake – Manager ReiswerkREISWERK-LOGO_1-1

“Newways begeleidde op ons verzoek op professionele wijze het Reiswerk Studentencongres in 2012 (Portugal) en 2013 (Turkije). De studenten hielden zich uitstekend staande in het soms ingewikkelde speelveld tussen uitvoerende touroperator, deelnemende scholen en studenten, lokale partijen en opdrachtgever. De congressen waren van begin tot eind uitmuntend georganiseerd: van programmaboek tot ontvangst op locatie, van congreszaal tot excursies. Daarnaast zijn het hartstikke fijne mensen om mee te werken. Ik zou (de studenten van) Newways van harte aanbevelen.”

Sharon Evers – Redacteur Travelpro

“Tijdens #RSC14 maakte ik voor het eerst kennis met Newways. De professionaliteit en gedrevenheid vielen mij toen al op. Tijdens #RCS15 werd dat gevoel alsmaar sterker. De jonge meiden Bo Schonis en Lisa Schenkels hadden alles goed onder controle en werden door de groep studenten – leeftijdsgenoten – als volwaardig aangezien. Wellicht hebben zij zich tijdens het congres in stressvolle situaties bevonden, maar daar was voor mij (aan de buitenkant) niets van te zien.”

Jacco Draaijer – Sales & Accountmanager Raptim &  Multatuli Travel

“Newways heeft voor Raptim & Multatuli Travel onlangs op zeer professionele wijze een evenement georganiseerd voor onze klanten. Je geeft hen een ruw idee, vervolgens komen zij met de volledige invulling, die ze op de essentiële onderwerpen bij je controleren. De medewerkers van Newways weten wat ze doen en besparen je een hoop kostbare tijd. Een paar waarden die in willekeurige volgorde onze laatste samenwerking omschrijven: inventief, proactief, zelfstandig, professioneel en ‘ontzorgen’. Met name die laatste waarde heb ik als bijzonder prettig ervaren, je kan op hen ‘bouwen en vertrouwen’. Daarom geef ik de organisatie van een evenement met een gerust gevoel uit handen aan Newways.

Harmen Krusemeijer – Three Ships enterprises bv

”Professioneel. Dat is het eerste woord dat opkomt als ik aan Leerbedrijf Newways denk. Vorig jaar heb ik samen met studenten en begeleider van Newways de jaarlijkse Gebruikersdag N@Tschool! georganiseerd. Een evenement met congresopzet voor een paar honderd deelnemers dat altijd een flink logistieke opgave is. Ik heb het nog nooit zo gemakkelijk gehad: er werd geanticipeerd met oog voor belangrijke details en gestructureerd gewerkt om een soepel draaiend evenement mogelijk te maken. En met succes!”.

Izani Sharif – General Manager WSF Travel

“Dating back on our experience last year with your company, we had agood cooperation between our team and your team. Everything wasarranged professionally on your side. Timing was perfect and taken intoaccount which made our job easier. What really amazed me was thediscipline and safety set by your organisation to the students, which wasaccounted as a high level standard.”

Frank de Munnik – Coördinator Evenementenonderwijs Saxion Hospitality Business SchoolLogo+Saxion+groen1+220x170

”Mijn collega’s Threa van der Vecht en Mirjam Koster waren erg onder de indruk van de organisatie van het Vrijetijdscongres van enkele weken geleden..

Graag zou ik met u ervaring en kennis willen delen op gebied van evenementen onderwijs binnen het HBO.”

Esther Prent – Dienst HFP

“Als binnen NHTV evenementen worden georganiseerd door Newways, dan hebben wij als Dienst HFP het volste vertrouwen in een goed verloop van het evenement. Newways communiceert helder en duidelijk en komt haar afspraken na. Indien een evenement past bij de visie van Newways, dan zijn zij onze eerste keus voor de organisatie”.

Ton van Grondelle – VenturiX Zuid

“Onze contactpersonen bij Newways onderscheiden zich van onze vele ‘professionele’ opdrachtgevers, juist door hun professionele aanpak. Ze zijn accuraat, snel en betrokken en gaan de dialoog aan. Wij hebben echt het gevoel ‘samen’ een event te creëren in plaats van een dictaat opgelegd te krijgen wat in veel gevallen niet tot een optimaal resultaat voor onze gasten leidt.”

Frank van de Wouw – Reisadviseur Van Mook Touringcarsvan mook logo

“De draaiboeken die wij conform de afspraak mooi op tijd mogen ontvangen zijn duidelijk en zeer compleet en zijn voor onze chauffeurs beter werkbaar dan menig draaiboek, dat wij van onze ‘professionele’ opdrachtgevers mogen ontvangen. Het is voor ons een eer en groot plezier om met Newways als een (semi)-professionele reisorganisatie samen te werken en  van onze kant te mogen bijdragen aan het leerproces.”

Elsbeth Groenevelt – Group &  Incentive Consultant Uniglobeuniglobe

“Leerbedrijf Newways ontwikkelt zich snel en staat open voor suggesties,wijzigingen, aanpassingen op welke wijze dan ook. De uitdaging voor hetorganiseren van een geweldig evenement/studiereis pakken ze met beidehanden aan en verloopt vlekkeloos. Wij hebben zeer prettigsamengewerkt met Leerbedrijf Newways. Ze werken secuur en met eenprofessionele aanpak. De onderhandelingen verlopen snel en soepel watde samenwerking te goede komt.”

Esther Binkhorst – Co-Creations Sitges,  Spanje

“Leerbedrijf Newways kijkt over de grenzen! Niet alleen wat betreft vernieuwende leerinhoud maar ook wat betreft de manier waarop studenten kennis tot zich nemen en waar de leerervaring plaatsvindt. Het professionele team van het leerbedrijf stelde in de weken voorafgaand aan de studiereis zorgvuldig en professioneel het programma voor destudenten samen. Een plezierige en professionele samenwerking, zeker voor herhaling vatbaar!”

Martin Dieleman – Sr. Project Manager Zoover

”Eind mei mocht ik mee als coach naar het Reiswerk Studentencongres 2014 in Sunny Beach, Bulgarije. Een geweldige ervaring waar ik veel nieuw reistalent heb mogen ontmoeten, waaronder de dames van de organisatie Linda, Melissa en Sabine. Ze hebben de hele reis tot in de puntjes voorbereid, van informatievoorziening tot de praktische uitvoering ter plaatse. Ze nemen al het werk uit handen, zijn er wanneer het nodig is en bereiden steeds alles goed voor. Petje af voor deze professionale begeleiding!”

Marco Bijsterbosch – Docent Tourism Management,  Inholland university of applied sciencesinholland-1024x661

”Het studentenreiswerk congres 2014 in Sunny Beach, Bulgarije was fantastisch geregeld door Newways! Mijn eigen deelname was heel last minute, toch hebben de medewerkers van Newways hard gewerkt om alles voor mij in orde te maken en dat is prima gelukt. Ik heb me positief verbaasd over de professionaliteit en het oog voor detail, nogmaals complimenten!”

Marloes Kolenbrander – Commercieel Manager bij Gebo Specials / Effeweg groepsreizen

”Het organiseren van een evenement is niet zomaar iets; het team van Newways heeft laten zien dat zij de verantwoordelijkheid voor de organisatie van een evenement als het Studenten Reiswerk congres 2014 op zich kunnen nemen. Professionaliteit, flexibiliteit, betrokkenheid en oplossingsgericht zijn de steekwoorden die dit team passen. Door de betrokkenheid wist het team wat er speelde in de groep en was de verhouding tussen hen, de studenten, jury, coaches en organisatie van Reiswerk perfect in balans en bleven zij altijd professioneel. Het accuraat inspringen op bepaalde situaties ging fantastisch. De duidelijke communicatie heeft er voor gezorgd dat alles vlekkeloos verliep tijdens ons verblijf. Zo hoort een team rondom een evenement te handelen. Complimenten voor de organisatie!”

Peter Boneschansker – Directeur Pyton

“Het Reiswerk Studentencongres 2013 heb ik ervaren een zeer goed georganiseerd congres waarbij de organisatie in handen lag bij Newways. Romee Heister en Laura Ligtenberg onder begeleiding van Sabine van Steen lieten niets aan het toeval over. Helaas moest ik het congres eerder verlaten en dan verwacht je dat je zelf uit moet checken en de weg te vinden naar het vliegveld. Niets was minder waar. Ik kon gewoon mee op excursie en na een snelle omkleed actie stonden de dames mij bij de transfer bus op te wachten om me uit te zwaaien. Dit heet ontzorgen.”

Klaas-Jan van Woerkom – Co hoofdredacteur Trav Magazinetravmagazine

“Leerbedrijf Newways heeft met het Reiswerk Studentencongres 2013 opnieuw een uiterst professioneel evenement neergezet. Van het vervoer van alle deelnemers tot het vlekkeloos laten verlopen van workshops en excursies, alles werd tot in de puntjes verzorgd. Daarbij was de organisatie enerzijds op de achtergrond actief, maar waren Laura en Romee anderzijds continu zichtbaar om te assisteren en informatie te verstrekken. Een puike prestatie, die zich laat meten met het hoge niveau dat men van een professionele organisatie mag verwachten.”

Sebastiaan Labrie –presentator Becurious &  3 op reis

“Begin juni was ik met mijn productie-bedrijf, Becurious, mee op het Reiswerk-studentencongres 2013 in Turkije. Naast het maken van filmpjes, was ik voor de 4 dagen ook o.a. ingehuurd als spreekstalmeester. Door de meerdere reisprogramma’s, die ik heb mogen presenteren, heb ik vaak in het buitenland gewerkt en mij nogal vaak verbaasd over de onbedoelde, doch ongelukkige communicatie. Ook al zijn alle partijen gebaat bij een goed eindresultaat, dingen productioneel voor elkaar krijgen voelt vaak als lopen door stroop. Hoe heerlijk was het om tijdens het studentencongres bijgestaan te worden door studenten van Newways. Als er iets niet klopte, werd er meteen tot op de bodem uitgezocht waar het probleem zat en gewerkt aan de oplossing. Kon het niet linksom, dan rechtsom. Meestal kwam het daar niets eens van, want de mogelijke problemen waren van tevoren al getackeld. De dames waren fris, scherp en stonden ieder moment van de dag aan. Klinkt dat wat enthousiast? Ja, maar dat ben ik ook. Werken of verblijven in het buitenland is omgaan met verschil in culturen. Da’s zeer charmant, maar een uitgewerkt plan moet wel tot een goed einde gebracht kunnen worden. Newways maakte dat mogelijk.”

Anna de Hoo – Supervisor Sales,  Riskja Online

“Het Reiswerk Excellent studenten congres 2013 was organisatorisch perfect geregeld door Newways. Alles ging stipt op tijd en aan de kleinste dingen was gedacht. Als er ergens een probleem verscheen werd dat direct opgepakt door Sabine en haar team en creatief opgelost. Het kwam op mij uiterst professioneel over.”

Anastasia Juritsjeva-Bekow MSc – Lecturer Tourism Management Saxion University of Applied Sciences

”Het Studentenreiswerkcongres 2014 in Sunny Beach is logistiek geheel verzorgd door het leerbedrijf Newways van NHTV. De studenten die hiervoor verantwoordelijk waren samen met Sabine hebben het zeer professioneel gedaan. Alles verliep vlekkeloos, de communicatie was helder en juist afgestemd op de doelgroep. Gastvrijheid aan top. Ik geloof dat dit een zeer leerzame ervaring was voor de meiden en voor ons een vlekkeloos evenement.”

Tonja Loomans – Lecturer / work placement coordinator / study coach, TIO university of applied sciencestio-logo

” De organisatie en communicatie van Newways was prima en alles is soepel verlopen. Heldere, duidelijke en tijdige communicatie voorafgaand aan RSC en tijdens de reis werd zeer gewaardeerd. Leuk dat studenten op deze manier de theorie in praktijk kunnen toepassen en ze enthousiast worden gemaakt voor de reisbranche.”

Senka Rebac –  Productmanager Ecamp

“Ik vind dat Newways het heel professioneel heeft geregeld, tot in de puntjes. Ze bleven kalm en konden snel schakelen bij veranderingen in de planning. Ze waren goed op de hoogte van de praktische zaken voor de reizigers, altijd vriendelijk en professioneel.”

Lars Sang Mo Boom – Senior Online Marketeer Travel ANWB

“Tijdens het Reiswerkcongres 2013 ben ik als coach en spreker in de watten gelegd door de dames van Newways. Alles was werkelijk tot in de puntjes geregeld, ze waren altijd vrolijk en keurig in de omgang en begonnen de dag, en dus ook mijn dag, met een lach. Mooier en beter had ik het me niet kunnen wensen. Dank Newways!”

 

Ebeline Dijkhuis –  Accountmanager Travel Trade Amsterdam Airport SchipholSchiphol_logo-nieuw-960x635

“Tijdens het Reiswerk Studentencongres 2013 heb ik Newways leren kennen. De studenten Romee en Laura begeleidden het congres op een professionele en natuurlijke manier. Ze traden niet op de voorgrond en niet op de achtergrond. Precies zoals je van een eventorganisatie mag verwachten. De studenten wordt veel vrijheid en verantwoordelijkheid gegeven maar kunnen terugvallen op zeer kundige en professionele ondersteuning vanuit Newways zelf. Een prettige congresorganisatie met educatief karakter.”

Suzanne Al – Marketing Manager Nederland &  België Sunny Cars

“Tijdens het Reiswerkcongres in Belek heb ik mogen ervaren hoe professioneel de studenten van Newways een evenement organiseren. Niet alleen de communicatie vooraf was erg duidelijk, ook de uitvoering ter plekke was tot in de puntjes geregeld. Complimenten aan de studenten die verantwoordelijk waren voor dit project!”