In 2005 werd Leerbedrijf Newways opgericht voor het organiseren en uitvoeren van opdrachten voor de opleiding Functiegericht Toerisme en Recreactie (FBTR). Inmiddels is Newways een onmisbare schakel voor de gehele Academie voor toerisme. Meer en meer maken ook andere academies van NHTV, zoals de Academy for Leisure en de Academy for Digital Entertainment dankbaar gebruik van onze expertise ten aanzien van het organiseren van studiereizen.  

 De opdrachten,  bestaande uit: wereldwijde studiereizen,  evenementen en congressen worden in 2017-2018 georganiseerd en uitgevoerd door een jong,  dynamisch en vooral reislustig team vierdejaars studenten.

Al sinds 2012 is Newways partner van Reiswerk bij de organisatie en uitvoering van de Reiswerk Studenten Challenge. Na Albufeira, Belek, Sunny Beach en Lara bracht TUI ons in mei 2016 naar Macedonië. Ook in 2017 is Newways een belangrijke schakel in de organisatie van dit topevent voor excellente HTRO studenten.

Bij de Newways Travel Desk worden zakenreizen voor medewerkers van NHTV geboekt. Deze Travel Desk, een, door studenten gerunde, implant van BCD Travel (marktleider op het gebied van zakenreizen in Nederland), is in Nederland uniek in zijn soort. "Deze opzet stelt studenten in staat alle aspecten van zakenreizen in de praktijk uit te voeren en kennis te maken met alle disciplines van een professionele zakenreisorganisatie". (zakenreisnieuws.nl)

Dit en nog véél meer zorgt ervoor dat Leerbedrijf Newways zich blijft ontwikkelen en ontplooien. Leerbedrijf Newways profileert zich als een professioneel leerbedrijf in de toeristische branche dat open staat voor 'nieuwe wegen'. Wij staan voor u klaar!

Mocht u nog vragen hebben over wat Newways voor u kan betekenen, aarzel dan niet en neem contact met ons op!