Warning: Parameter 2 to qtranxf_postsFilter() expected to be a reference, value given in /customers/7/7/7/newways.nl/httpd.www/site/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286 Warning: Parameter 2 to qtranxf_postsFilter() expected to be a reference, value given in /customers/7/7/7/newways.nl/httpd.www/site/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286 Over ons – Leerbedrijf Newways Warning: Parameter 2 to qtranxf_postsFilter() expected to be a reference, value given in /customers/7/7/7/newways.nl/httpd.www/site/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286
Warning: Parameter 2 to qtranxf_postsFilter() expected to be a reference, value given in /customers/7/7/7/newways.nl/httpd.www/site/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286 Warning: Parameter 2 to qtranxf_postsFilter() expected to be a reference, value given in /customers/7/7/7/newways.nl/httpd.www/site/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Over ons

In 2005 werd Leerbedrijf Newways opgericht voor het organiseren en uitvoeren van opdrachten voor de opleiding Functiegericht Toerisme en Recreactie (FBTR). Inmiddels is Newways een onmisbare schakel voor de gehele Academie voor toerisme. Meer en meer maken ook andere academies van Breda University of Applied Sciences, zoals de Academy for Leisure en de Academy for Digital Entertainment dankbaar gebruik van onze expertise ten aanzien van het organiseren van studiereizen.

 De opdrachten,  bestaande uit: wereldwijde studiereizen,  evenementen en congressen worden in 2017-2018 georganiseerd en uitgevoerd door een jong,  dynamisch en vooral reislustig team vierdejaars studenten.

Al sinds 2012 is Newways partner van Reiswerk bij de organisatie en uitvoering van de Reiswerk Studenten Challenge. Na bestemmingen zoals Albufeira, Belek, Sunny Beach, Lara, Macedonië en Marrakesh gaan de studenten dit jaar naar Ibiza. Ook in 2018 is Newways een belangrijke schakel in de organisatie van dit topevent voor excellente (HTRO) studenten.

Bij de Newways Travel Desk worden zakenreizen voor medewerkers van Breda University of Applied Sciences geboekt. Deze Travel Desk, een, door studenten gerunde, implant van BCD Travel (marktleider op het gebied van zakenreizen in Nederland), is in Nederland uniek in zijn soort. "Deze opzet stelt studenten in staat alle aspecten van zakenreizen in de praktijk uit te voeren en kennis te maken met alle disciplines van een professionele zakenreisorganisatie". (zakenreisnieuws.nl)

Dit en nog véél meer zorgt ervoor dat Leerbedrijf Newways zich blijft ontwikkelen en ontplooien. Leerbedrijf Newways profileert zich als een professioneel leerbedrijf in de toeristische branche dat open staat voor 'nieuwe wegen'. Wij staan voor u klaar!

Mocht u nog vragen hebben over wat Newways voor u kan betekenen, aarzel dan niet en neem contact met ons op!